Δύναμη ψυχής: Αυτός ο ποδηλάτης ηλικίας 105 χρονών που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ αποτελεί παράδειγμα για όλους μας


 
Εάν προβληματίζεστε για κάτι και πιστεύετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, εμπνευστείτε από τον Robert Matchand, τον άνδρα που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στη ποδηλασία.Ο Robert Matchand, ένας 105 χρονών Γάλλος ποδηλάτης, έγραψε ιστορία κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.Ο ηλικιωμένος άνδρας, διένυσε 14 μίλια μέσ…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν προβληματίζεστε για κάτι και πιστεύετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, εμπνευστείτε από τον Robert Matchand, τον άνδρα που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στη ποδηλασία.

1

Ο Robert Matchand, ένας 105 χρονών Γάλλος ποδηλάτης, έγραψε ιστορία κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

2

Ο ηλικιωμένος άνδρας, διένυσε 14 μίλια μέσα σε μια ώρα με το ποδήλατό του. Έκανε νέο ρεκόρ στη κατηγορία των 105 και άνω, η οποία και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνον.

3

Μετά την επιτυχία του, ο Matchand δήλωσε:

«Δεν είχα προσeξει την προειδοποίηση ότι μου απομένουν ακόμη 10 λεπτά. Αν την είχα δει, θα έκανα ακόμα πιο γρήγορα για να κάνω καλύτερο χρόνο. Τώρα, περιμένω να συναγωνιστώ με κάποιον αντίπαλο».

4

3 χρόνια πριν, ο Matchand είχε διανύσει με το ποδήλατό του περίπου 17 μίλια σε μια ώρα, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών άνω των 100.

5

Πριν την τωρινή του δοκιμασία, είχε δηλώσει: «Δεν είμαι εδώ για να σπάσω κανένα ρεκόρ, θέλω μόνο να αποδείξω ότι ένας άνδρας 105 χρόνων, μπορεί ακόμη να κάνει ποδήλατο!»

6

Ο Matchand, δεν κάνει σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά, ο εκπαιδευτής του πιστεύει ότι θα συνεχίσει την ποδηλασία.

7
«Εάν μου πει ότι θέλει να σπάσει το ρεκόρ του, σίγουρα θα τον βοηθήσω».

Πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...